Albert Pestel, Keurslager

Over onze maaltijden

Maaltijden zitten al jaren  in ons assortiment en niet zonder resultaat. Zo produceren wij kant en klare maaltijden, altijd vers berijd met veel smaak. Al jaren doen we aan koken op een beter niveau en werken we met uitsluitend verse producten voor in de maaltijden. Zo hebben we verschillende leveranciers die gespecialiseerd zijn in verse groente, kruiden en specerijen. Met ons gemotiveerde team streven wij naar goede kwaliteit, service en vooral passie voor het vak. 

Zo maken wij veel buitenlandse gerechten zoals Indisch, Italiaans en natuurlijk ook Hollands. Deze maaltijden worden aangeboden in grote bakken en u kunt als consument uw eigen portie samenstellen, bijvoorbeeld nasi met babi ketjap, smoor, ei en diversen groentegerechten.

Maakt gebruik van een kant en klare maaltijd? Deze is al met zorg voor u samengesteld en hoeft u alleen maar in oven of magnetron te zetten. Makkelijk voor als u slecht ter been bent, geen tijd heeft of gewoon een keer geen zin hebt om te koken.

De vleessoorten hebben we natuurlijk zelf en bestaat uit de allerbeste kwaliteit. Alle vleessoorten zijn altijd van onze eigen koeien, scharrelvarkens en Tante Door kippen, zodat de maaltijd altijd van het beste vlees voorzien is.

Tevens maken we gebruik van de nieuwste of juist de ouderwetse kooktechnieken, zoals sous-vide koken. Dit is een techniek waarin het product in een vacuümverpakking gegaard wordt in warm water. Zo heeft ieder product zijn eigen temperatuur en garingstijd. Door op deze manier te koken bereik je de beste bite, smaak en kleur, en omdat het in het vacuüm is gegaard behoud het als zijn smaakstoffen en vitaminen. Hierdoor krijg je een smaakvolle maaltijd.

Low en Slow (slowcooking)

Met deze techniek maak je het lekkerste vlees en vleeswaren klaar op een lage temperatuur tot de bijhorende kerntemperatuur. Bijvoorbeeld fricandeau: 14 uur op 57 graden. Zo wordt deze mooi roze, boterzacht en sappig.

Al deze technieken maken dat de maaltijd altijd vers en smakelijk zijn en voldoen aan de allerhoogste eisen van de warenwet. Als je namelijk op deze manier gaart, kunnen bacteriën niet overleven en heb je dus een veilig product. Dit word overigens regelmatig gecontroleerd door de Keuringsdienst van Waren.  
 

Koken met kinderen

Kinderen staan graag in de keuken. Koken met kinderen is helemaal niet zo moeilijk, als u maar over de juiste recepten beschikt. Wij hebben ook speciale recepten voor kinderen. Wij noemen dit de kinderkeuken. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zodat kinderen lekker zelf aan de slag kunnen. Het is algemeen bekend dat kinderen die zelf koken ook betere eters zijn. Dus doe snel uw kookschort om!

Maaltijd suggesties

Albert Pestel, Keurslager

Winkelhof 97
2353TZ Leiderdorp
0715892071
0715423649

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten