Een lekker gekruide kip uit de oven, een gemarineerde kipsaté of een klassieke, zacht gestoofde coq-au-vin. Met kip kun je alle kanten uit. Ook in wereldgerechten, zoals een Mexicaanse wrap of Thaise curry. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?
Tante Door wordt geboren in Brabant. Hier groeit de kip op tot een volwaardige kip in een ruime stal. Ook de ambachtelijke verwerking vindt volledige plaats in Nederland. Er is geen transport nodig, waardoor er geen stresshormoon wordt aangemaakt.
Onze Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting van de kip is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen.
Bijna ons gehele assortiment kip en kipproducten bestaat uit Tante Door kip.
De eerste drie weken, als Tante Door nog een kuikentje is, worden de stallen aangepast met verwarming en speciaal kuikenvoer. Dit zorgt voor optimale omstandigheden voor de groei van de kuikens.
Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting van de kip is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Tante Door krijgt geen groeibevorderaars toegediend en het vlees is antibiotica vrij.
Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de stal van Tante Door. Zo kun je precies zien in welke omstandigheden de kip opgroeit. Meer weten over een bezoek aan Tante Door kip >