Albert Pestel, Keurslager

Barbecuespecialiteiten

Een van onze hobby’s is barbecueën. Hier ligt een groot deel van onze passie.

Onderstaand assortiment is altijd voorradig

  • Shaslick
  • Hamburger
  • Barbecueworst
  • Golfstick
  • Gemarineerd filetlapje
  • Hawai spies
  • Kip drumstick
  • Minute steak
  • Kip saté
  • Cajun spies
  • Varkenshaas saté
  • Gambaspies
  • Zalmspies
  • Spareribs

Sauzen

  •    Satésaus
  •    Piri Piri
  •    Knoflooksaus
  •    Sesamsaus
  •    Zigeunersaus
  •    Shoarmasaus

Salades

  •    Barbecue/rauwkostsalade
  •    Rundvleessalade
  •    Kartoffelsalade
  •    Russisch ei
  •    Huzarensalade

Diversen

  •    Huur barbecue
  •    Briketten per zak
  •    Houtskool per zak
  •    Aanmaakblokjes per zak
  •    Plastic messen per 10
  •    Plastic vorken per 10
  •    Plastic lepels per 10
  •    Plastic bordjes per 10

Diverse vegetarische lekkernijen

  • Diverse gemarineerde soorten spiesen met tofu
  • Banaan gedrenkt in tia-maria met slagroom
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Gepofte aardappelen met zure room
  • Maiskolven met roomboter
  • Gemarineerde groentespies
  • Fakkelbrood met mozzerella en cheddarkaas
  • Warm fruitpakketje in blik
  • Gemarineerde roerbak groente in barbecuezak
Diverse vegetarische lekkernijen

Grootvlees

We doen ook veel in grootvlees, zoals:

  • Black Angus rib-eye (graan gevoerd)
  • Flat iron steak
  • Flanksteak-brisket
  • Côte de Boeuf
  • Pulled pork
  • Pulled chicken
  • Boston butt


 

En verder...

Daarnaast hebben we nog vele andere stukken vlees die om een speciale bereidingswijze vragen. Hier kunnen we u alles over vertellen, zoals de kerntemperaturen en hoe lang deze bereid moeten worden.

Dat is niet alles. Veel heeft te maken met wat voor kolen er gebruikt worden. Zo is de ene soort erg hard en kan er wel 12 uur achter elkaar gebarbecued worden zonder bij te vullen. Deze kolen worden niet erg heet en zijn makkelijk op een lage temperatuur te houden. Weer andere kolen zijn minder hard, branden sneller en worden heter. Veel goedkope kolen zijn behandeld met brandstoffen, geven een vieze smaak en geur en kunnen de barbecue verpesten.

Zo ziet u dat er veel specialisme is voor een geslaagde barbecue en dat kunt u bij ons verwachten.

Albert Pestel, Keurslager

Winkelhof 97
2353TZ Leiderdorp
0715892071
0715423649

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten