Albert Pestel, Keurslager

Een feestelijke barbecue!

Zin in een feestelijke barbecue? Laat u dan verrassen door uw Keurslager. Wij verzorgen barbecueschotels voor kleine en grote gezelschappen, naar wens en op maat. Ook als u speciale wensen heeft, of een andere samenstelling van het menu wilt, denken wij graag met u mee, want alles is bespreekbaar. Meer weten? Kom even langs in de winkel of bel ons: 071-5892071.

Kijk hieronder voor onze barbecuepakketten:

Barbecuepakket Populair

Barbecuepakket Populair

 

€ 7,50 per persoon

  •    2 stokjes saté
  •    1 shaslick
  •    1 hamburger
  •    1 barbecueworst
Barbecuepakket De Luxe

Barbecuepakket De Luxe

 

€ 9,25 per persoon

  • 2 stokjes saté
  • 1 slagers shaslick
  • 1 rundersteak
  • 1 hawaïspies
Kinderbarbecuepakket

Kinderbarbecuepakket

 

€ 3,75 per persoon

  • 1 hamburger
  • 1 barbecueworstje
  • 1 kippenpootje
Buurtbarbecue

Buurtbarbecue

 

€ 8,75 per persoon

  • Portie saté
  • Hamburger
  • Barbecueworstjes
  • Sparerib 200 gr
Barbecuebuffet de Luxe

Barbecuebuffet de Luxe

 

 € 19,50 per persoon

Laat u verrassen door uw slager met een culinaire barbecue. Luxe vleesspiesen en vleessoorten compleet gemaakt met:

  • Gepofte aardappels met zure room en uitgebakken spekjes,
  • Maiskolven met roomboter
  • Bananen gedrenkt in tia maria en slagroom
  • Huzarensalade
  • Aardappelsalade met spekjes
  • Diverse soorten saus
  • Stokbrood en kruidenboter
Deze luxe barbecue is leverbaar vanaf 15 personen en kan indien gewenst worden opgemaakt op luxe gedecoreede schalen.
Volledig verzorgd

Volledig verzorgd

Bij aankoop van barbecuevlees kunt u een barbecue in bruikleen krijgen. Voor gebruik van gas betaalt u € 15,-. Indien de barbecue vuil wordt teruggebracht wordt er € 30,- in rekening gebracht. Bezorgen en ophalen kost € 25,- Bestel en reserveer op tijd.

Verder verzorgen we ook voor barbecuepakketten van twee tot duizend personen, zowel alleen het vlees tot complete verzorging van uw barbecuefeest. Dit is inclusief tafels, stoelen, bestek, salades, sausen, brood, groenten en alle verwanten artikelen.
Ook de bediening en barbecuekok behoren tot de mogelijkheden. Zij maken uw feest tot een waar genoegen.

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:

1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.

2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.

3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.

4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.

5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.

6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.

7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.

8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.

9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.

10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.

11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.

12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.

13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.

14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.

15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

Slow of snel?

Slow of snel?

Of je nu veel of weinig tijd hebt, je kunt altijd lekker eten rondom de barbecue. Ingeval van langzaam garen – beter bekend als slow cooking – sluit je de barbecue af met een deksel. En zorg je voor voldoende afstand tussen de kooltjes en het vlees. Deze methode is heel geschikt voor het garen van bijvoorbeeld een hele kip. Of een groot stuk rundvlees. Heb je niet zoveel tijd? Kies dan voor hamburgers, voorgegaarde kip, worstjes en biefstuk. Deze vleessoorten zijn namelijk supersnel gaar boven de hete kolen!

Albert Pestel, Keurslager

Winkelhof 97
2353TZ Leiderdorp
0715892071
0715423649

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten